Sharing is caring!

In Engeland moet je verzekerd zijn

Volgens de Britse wetgeving moeten alle auto’s verzekerd zijn, maar het dekkingsniveau is aan u. Veel mensen blijven hun bestaande autoverzekeringsmaatschappij gebruiken omdat het gemakkelijker is om gewoon hun beleid te vernieuwen in plaats van rond te shoppen. Maar dit kan ertoe leiden dat u niet alleen geld verspilt, maar ook niet echt het beleid vindt dat het beste bij u past. Een goedkope autoverzekering is dus zeker niet altijd de beste keuze, kijk vooral naar wat je nodig hebt.

Hoe vindt u de goedkoopste, meest geschikte autoverzekering voor u en uw voertuig?

Op het eerste gezicht lijken veel verzekeringspolissen erg op elkaar. Maar als u van dichterbij kijkt, zullen er gewoonlijk verschillen zijn in zowel het geboden dekkingsniveau als de zaken waarvoor u daadwerkelijk gedekt bent.

Daarom is het zo belangrijk om de beleidsdocumentatie te lezen en je onderzoek te doen voordat je koopt. Veel verzekeraars zullen unieke eigenschappen in hun dekking hebben die zeer waardevol voor u kunnen zijn – of iets dat u nooit nodig zult hebben.

Elke verzekeringspolis

Elke verzekeringspolis  is zorgvuldig samengesteld om er zeker van te zijn dat we een hoge dekking bieden en waar voor uw geld bieden.

Naast de geweldige dekking die u zou verwachten, zijn er enkele extra functies in veel van ons beleid waarvan u misschien nog niet weet.

Tot 75% geen korting op claims – we belonen graag voorzichtige chauffeurs met onze beste premies. *

Je kunt claims makkelijk indienen

Verkeerde tankdeksel – het plaatsen van diesel in uw tank in plaats van benzine, of omgekeerd, is een verrassend gemakkelijke fout en het kan veel schade veroorzaken. Daarom kunt u met autoverzekering van  aanspraak maken op een afvoer tot £ 500 en 10 liter van de juiste brandstof om u weer op weg te helpen.

£ 50 Emergency Journey Cover – betrokken zijn bij een ongeluk kan een grote deuk in uw plannen en uw auto betekenen. Dat is waarom als je betrokken bent bij een ongeluk en je moet reizen als gevolg van een noodgeval voordat je vervangende auto arriveert, je maximaal £ 50 kunt terugkrijgen in taxi- of treintarieven. Voorwaarden zijn van toepassing.

24 uur, 7 dagen per week – we weten dat ongelukken op elk moment kunnen gebeuren en nooit handig zijn. Daarom is onze schadelijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend.